top of page
  • Foto van schrijverMoesj

Zomeruitstap 2015

Jaja, de laatste dag komt in zicht! Op maandag 24 augustus is het zover! Onze jaarlijkse uitstap op onze allerlaatste dag speelplein van deze zomer.

We gaan die dag naar... Puyenbroeck! Daar gaan we in de voormiddag in de gigantische speeltuin spelen en in de namiddag gaan we zwemmen met de kinderen die mee willen. De rest kan verder ontdekken wat er in de speeltuin te doen is. Zelfs de kleutertjes mogen dit jaar mee gaan zwemmen. Indien jouw kind niet kan zwemmen, moet je zelf zwembandjes voorzien voor je kleine spruit. Deze dag kost €10 per kind (€4 dagtarief + €6 extra).


Het zal weer een super uitstap worden dit jaar!

Op deze dag voorzien we ook voor- en naopvang. Met andere woorden: de kindjes kunnen vanaf 7u30-9u00 in de vooropvang en van 17u00-18u00 in de naopvang vertoeven. Ook onze bussen doen hun toer een laatste keer die dag.

Onze poort zal dus op de normale uren openen en sluiten 's ochtends en 's avonds. We kunnen echter geen kindjes een halve dag laten spelen aangezien we allemaal gezellig mee op uistap gaan. Er zal dus geen opvang op het plein voorzien zijn.Opgelet! De plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap. Als je niet meer tot op het speelplein geraakt dan kan je nog snel een mailtje sturen met de volgende gegevens in:

  • Naam van het kind

  • Leeftijd van het kind

  • Gaat hij/zij mee gaan zwemmen: Ja/neen

  • Kan hij/zij zwemmen: Ja/neen

  • Ondertekend met de naam van één van de ouders

Graag tot dan!

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.