top of page
  • Foto van schrijverMoesj

Alles wat je moet weten over de Speelpleinzomer van 2023!

Binnen 2 maand is het weer zover, dan gaan onze deuren voor de 25ste keer op! Bovendien doen we dit vanaf nu op onze vaste stek in Baasrode aan de Broekkantstraat 108; DUBBEL FEEST! Open Speelpleindag

Op 9 juli 2023 is iedereen vanaf 14u00 welkom om mee te komen vieren in Baasrode! Er zal een mogelijkheid zijn om ter plaatse iets te drinken of te smullen. Onze uiterst geheime lokalen, waar normaal enkel animatoren mogen komen, worden opengetrokken zodat iedereen een blik kan werpen achter onze (vernieuwde) schermen en natuurlijk is er animatie voorzien voor de kinderen. Zij mogen, bij goed weer, hun zwemkledij meenemen want er zal met water gespeeld worden!

De toegang is volledig gratis en iedereen mag langskomen.

Zomerdata

Van 10 juli tot en met 25 augustus 2023 (met uitzondering van 21 juli en 15 augustus) zijn alle kinderen van 4-14 jaar (°2009-2019) welkom om te komen spelen bij De Speelplaneet vzw! Dan is het weer elke werkdag dolle pret!

Er is geen mogelijkheid om op voorhand in te schrijven. Iedereen mag zich op de dag naar wens komen inschrijven aan de ingang!

Wij zijn alvast begonnen met aftellen en hopen dat we weer tal van kinderen mogen ontvangen op onze nieuwe vaste stek!

Jongens en meisjes, ga rustig zitten en geniet van onze eigen wereld… Welkom in het (vernieuwde) universum van De Speelplaneet! Tot binnenkort ;)Comments


bottom of page