De Speelplaneet vzw is een particulier speelplein. Dit betekent dat wij beroep doen op vrijwilligers voor onze gehele werking.

Met andere woorden; alles binnen onze vereniging wordt georganiseerd door onze (hoofd)animatoren. Wij krijgen hierbij steun van de stad Dendermonde en de Vlaamse Dienst Speelpleinwerking.

#Animatoren

Helemaal speelplein!

Word je 16 of ben je ouder en op zoek naar een leuke, speelse hobby? Dan is De Speelplaneet vzw echt iets voor jou! Samen met tientallen andere animatoren maken we er een dolle boel van. ​Tijdens de zomer spelen we overdag coole spelletjes met de kinderen en tieners. 's Avonds bereiden we nieuwe activiteiten voor en brengen we alles in gereedheid voor de komende speelpleindag. Uiteraard krijg je hier een vrijwilligersvergoeding voor.

Gedurende de zomervakantie staan we dus volledig paraat voor de kinderen, maar ook na de grote vakantie vergeten we je niet! Talloze activiteiten zorgen er immers voor dat we een hechte ploeg blijven! Zo organiseren we filmavonden, gezelschapspelavonden, leuke uitstapjes naar een pretpark, de zoo of naar het strand en nog zo veel meer!

Ben je reeds nieuwsgierig geworden? Laat dan snel van je horen en vraag meer info. Dit kan door een e-mail te sturen naar speelpleinspeelplaneet@gmail.com of vul gewoon het formulier hieronder in!

#WordAnimator

Ook dit jaar organiseren de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk, Kazou en Jeugdienst Don Bosco de 'Dag van de Animator'! We roepen alle kinderen op om op donderdag 29 juli 2021 een mooie tekening af te geven aan een animator als blijk van dank! Zo willen we jeugdwerk in de kijker zetten en alle jongeren bedanken die tijdens hun vrije tijd onze kinderen komen entertainen.

Save the date!

#DagVanDeAnimator

Dag van de

Animator

De Leukste

Foto's!

 

#Animatorenwerving

Elk jaar organiseren we een infomoment voor alle geïnteresseerde jongeren (en hun ouders). Tijdens deze infoavond wordt alles over onze werking verteld. Ook kan je kennismaken met ervaren animatoren waar je al jouw vragen bij kwijt kan!
Kan je niet aanwezig zijn bij het infomoment? Geen nood! Je kan ons altijd via mail iets laten weten waarna we je alle nodige info doorspelen!

Doe ne keer zot!

Het volgende infomoment zal begin 2021  aangekondigd  worden! Stay tuned :) 

#Stuurgroep

De Stuurgroep is het bestuursorgaan van onze vereniging. Dit is een maandelijkse vergadering van (hoofd)animatoren die zorgen voor het vlot werken van onze vereniging gedurende het hele jaar. Op deze vergadering worden concrete voorstellen gedaan over en in het belang van het verder optimaliseren van De Speelplaneet.

VOLG ONS OP ONZE SOCIALS!

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

Postadres/

Maatschappelijke zetel

Hemelstraat 100

9200 Dendermonde

Adres tijdens de zomer

Gemeenteschool De Toverboon

Ingang Robert Ramlotstraat

9200 Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Contactgegevens

speelpleinspeelplaneet@gmail.com

0472 28 15 95 (1 juni - 30 september)

Social media:  Facebook  Instagram