ANIMATOREN

Animator worden

Word je 16 of ben je ouder en op zoek naar een leuke, speelse hobby? Dan is De Speelplaneet vzw echt iets voor jou! Samen met tientallen andere animatoren maken we er een dolle boel van.

Overdag spelen we coole spelletjes met de kinderen en tieners. 's Avonds bereiden we nieuwe activiteiten voor en brengen we alles in gereedheid voor de komende speelpleindag. Uiteraard krijg je hier een vrijwilligersvergoeding voor.

Tijdens de zomer staan we dus volledig paraat voor de kinderen, maar ook na de grote vakantie vergeten we je niet! Talloze activiteiten zorgen er immers voor dat we een hechte ploeg blijven!

Ben je reeds nieuwsgierig geworden? Laat dan snel van je horen en vraag meer info. Dit kan door een e-mail te sturen naar speelpleinspeelplaneet@gmail.com of via Contact.

Dagelijks bestuur

Gerben Vanderyse

Voorzitter

Quinten Van den Berghe

Ondervoorzitter

Please reload

Silke Vanderyse

Penningmeester

Jade Van Ransbeeck

Secretaris

Please reload

Stuurgroep

Naast het dagelijks bestuur bestaat er een stuurgroep. Dit is een maandelijkse vergadering van (hoofd)animatoren die zorgen voor het vlot werken van onze vereniging gedurende het hele jaar. Op deze vergadering worden concrete voorstellen gedaan over en in het belang van het verder optimaliseren van De Speelplaneet.

Nieuw-cool-LogoGIF_IetsLanger.gif

Vind ons hier:

  • Instagram
  • Pinterest - White Circle
  • Trooper

Postadres/Maatschappelijke zetel

Hemelstraat 100

9200 Dendermonde

Moesj Mascotte De Speelplaneet vzw Dendermonde

Zomerlijn (juni-september):

0472/28.15.95

Adres tijdens de zomer:

Gemeenteschool De Toverboon (ingang: Robert Ramlotstraat)