top of page

De Speelplaneet vzw is een particulier speelplein. Dit betekent dat wij beroep doen op vrijwilligers voor onze gehele werking.

Met andere woorden; alles binnen onze vereniging wordt georganiseerd door onze (hoofd)animatoren. Wij krijgen hierbij steun van de stad Dendermonde en de Vlaamse Dienst Speelpleinwerking.

#Animatoren

Animatorenfoto 2014

#WordAnimator

Helemaal speelplein!

Word je 16 of ben je ouder en op zoek naar een leuke, speelse hobby? Dan is De Speelplaneet vzw echt iets voor jou! Samen met tientallen andere animatoren maken we er een dolle boel van. ​Tijdens de zomer spelen we overdag coole spelletjes met de kinderen en tieners. 's Avonds bereiden we nieuwe activiteiten voor en brengen we alles in gereedheid voor de komende speelpleindag. Uiteraard krijg je hier een vrijwilligersvergoeding voor.

Gedurende de zomervakantie staan we dus volledig paraat voor de kinderen, maar ook na de grote vakantie vergeten we je niet! Talloze activiteiten zorgen er immers voor dat we een hechte ploeg blijven! Zo organiseren we filmavonden, gezelschapspelavonden, leuke uitstapjes naar een pretpark, de zoo of naar het strand en nog zo veel meer!

Ben je reeds nieuwsgierig geworden? Laat dan snel van je horen en vraag meer info. Dit kan door een e-mail te sturen naar speelpleinspeelplaneet@gmail.com of vul gewoon het formulier hieronder in!

Bedankt voor de inzending!

#Animatorenwerving

Doe ne keer zot!

Elk jaar organiseren we een infomoment voor alle geïnteresseerde jongeren (en hun ouders). Tijdens deze infoavond wordt alles over onze werking verteld. Ook kan je kennismaken met ervaren animatoren waar je al jouw vragen bij kwijt kan! Dit jaar gaat het infomoment door op zaterdag 23 maart 2024 om 19u30 op de terreinen van de Scouts te Baasrode waar wij ook onze vaste stek hebben. Ouders zijn ook zeker welkom om te komen luisteren.


Kan je niet aanwezig zijn bij het infomoment? Geen nood! Je kan ons altijd via mail iets laten weten waarna we je alle nodige info doorspelen!

Dag van de

Animator

Infomoment

#Stuurgroep

De Stuurgroep is het bestuursorgaan van onze vereniging. Dit is een maandelijkse vergadering van (hoofd)animatoren die zorgen voor het vlot werken van onze vereniging gedurende het hele jaar. Op deze vergadering worden concrete voorstellen gedaan over en in het belang van het verder optimaliseren van De Speelplaneet.

bottom of page