top of page
  • Foto van schrijverGerben Vanderyse

Zomer 2024!

Beste ouder(s)


Tijdens de zomervakantie kan je bij ons terecht van 3 juli tot en met 16 augustus (met uitzondering van 15 augustus) op het Scoutsterrein te Baasrode (Broekkantstraat 108). Voor een volledige dag speelplein betaal je €6, een halve kost je €3. Nieuw deze zomer is een éénmalige verzekering van €3/kind. Dit wordt automatisch toegevoegd bij jouw betaling.


Deze zomer werken we met voorinschrijvingen met een maximum van 95 kinderen per dag (uitzondering op 16 augustus want dan gaan we op zomeruitstap. Er mogen die dag maximum 50 kinderen mee). De inschrijvingen gaan van start op zaterdag 27/4 om 10u via onze website.


Hoe kunt u dit doen?

1. Ga naar onze website en klik op 'inschrijven' (we zullen de link op zaterdag 27/4 om 10u op onze facebookpagina plaatsen).

2. Indien jouw kind vorig jaar reeds naar het speelplein kwam, zit hij/zij reeds in onze database. Je kan hem/haar dus makkelijk opzoeken via de voor- of achternaam EN geboortedatum.

Indien jouw kind nog niet naar het speelplein is geweest, geef je de naam in, klik je op 'zoek' en kan je een 'nieuw kind' aanmaken.

3. Vul de medische fiche(s) in van jouw kind(eren) en duid de data aan waarop de geselecteerde kind(eren) naar het speelplein zullen komen. Opgelet! Je kan de data niet voor elk kind apart kiezen. De data die je selecteert, gelden voor alle geselecteerde kinderen.

4. Toch verschillende data? Schrijf jouw kind(eren) dan apart in.

5. Ga vervolgens naar betalen en jouw spruit(en) zijn ingeschreven voor de zomer!


Als er problemen voorkomen, kan je ons altijd contacteren. Er zullen ook animatoren van De Speelplaneet vzw beschikbaar zijn bij de Jeugddienst Dendermonde om mensen uitleg te verschaffen, maar later meer hierover!

Comments


bottom of page