top of page

#Retourbeleid

1. Retourneren van producten:
1.1 Klanten hebben het recht om producten die zijn gekocht bij De Speelplaneet vzw binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren in overeenstemming met de Belgische consumentenwetgeving.
1.2 Om in aanmerking te komen voor retournering, moeten de producten ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten.

2. Procedure voor retournering:
2.1 Klanten die een product willen retourneren, dienen contact op te nemen met De Speelplaneet om een retouraanvraag in te dienen. Contactgegevens kunnen bij Artikel 7 worden teruggevonden.
2.2 Na goedkeuring van de retouraanvraag, ontvangt de klant gedetailleerde instructies over het retourneren van het product.

3. Terugbetaling:
3.1 Zodra het geretourneerde product is ontvangen en geïnspecteerd, zal De Speelplaneet vzw overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag.
3.2 De terugbetaling zal worden uitgevoerd via dezelfde betaalmethode die de klant heeft gebruikt bij de oorspronkelijke aankoop.

4. Uitzonderingen:
4.1 Gepersonaliseerde of speciaal bestelde producten komen niet in aanmerking voor retournering, tenzij er sprake is van defecten of schade.
4.2 Digitale producten zijn uitgesloten van retournering.

5. Defecte of beschadigde producten:
5.1 Klanten worden verzocht om eventuele defecte of beschadigde producten binnen 7 dagen na ontvangst te melden via info@speelplaneet.net.
5.2 De Speelplaneet vzw zal, na beoordeling van het defect of de schade, zorgen voor vervanging of terugbetaling.

6. Verzendkosten:
6.1 De verzendkosten voor het retourneren van producten zijn voor rekening van de klant, tenzij het geretourneerde product defect of beschadigd is.

7. Contactgegevens:
Voor vragen over retourneringen of andere gerelateerde zaken, neem contact met ons op:

  E-mail: info@speelplaneet.net
  Postadres: Schuurkouter 15, 9200 Dendermonde

Dit retourbeleid is onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Controleer regelmatig op updates.

bottom of page