top of page
  • Foto van schrijverMoesj

Zomer 2017

De zomer staat weer voor de deur! Dat betekent (water)spelletjes spelen, u amuseren, op draken jagen en springen op het springkasteel. Met andere woorden 1 adres: Speelplein De Speelplaneet, Heirstraat 61 te Appels!


Dit jaar zijn alle sloebers van het geboortejaar 2003 tot en met 2013 welkom! Vanaf woensdag 5 juli tot en met vrijdag 18 augustus geven de animatoren het beste van zichzelf om de kinderen een fantastische zomer te laten beleven. Vergeet niet om de eerste dag dat je naar het speelplein komt, een ingevuld medische fiche mee te brengen.


Elke week vindt er een zotte activiteit plaats op het speelplein. Zwemmen, een fietstocht, lasershooting en bumperballs zijn een deel van die activiteiten. Daarnaast gaan we dit jaar ook twee maal op verplaatsing, naar Kid-Rock en op zomeruitstap. Voor enkele van deze activiteiten is inschrijven vooraf nodig aan de hand van een briefje die de kinderen meekrijgen. Alle informatie vind u op het tabblad "Praktische Info".Verder willen we ook al meegeven dat de fiscale attesten voor de zomer van 2017 kunnen aangevraagd worden! Dit kan op het speelplein zelf door het briefje achteraan het huishoudelijk reglement in te vullen of via e-mail (speelpleinspeelplaneet@gmail.com) met de volgende gegevens:

  • Geboortedatum, naam en voornaam van het kind/de kinderen

  • Naam en voornaam ouder(s)

  • Adres

Als er nog vragen zijn, aarzel niet om ons te contacteren via Facebook, de zomerlijn (0472 28 15 95) of e-mail (speelpleinspeelplaneet@gmail.com).


Tot op het speelplein!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page