ma 13 jul. | De Speelplaneet vzw

Speelpleinweek 2

Inschrijvingen zijn afgesloten

Tijd en locatie

13 jul. 2020 09:00 – 17 jul. 2020 16:30
De Speelplaneet vzw, Robert Ramlotstraat, 9200 Dendermonde, België

Over de speelpleinweek

Hey!

Fijn dat je even langskomt! Voordat je jouw kind(eren) inschrijft voor het speelplein, lees je best alle maatregelen hieronder na zodat je zeker van alles op de hoogte bent. Nadat je de maatregelen gelezen hebt, kan je onderaan deze pagina het aantal tickets ingeven die je wilt (1 ticket = 1 kind dat je inschrijft). Wanneer je op "uitchecken" klikt, zal je per ticket een medische fiche moeten invullen. (Stel dat je 3 tickets wilt, dan dien je 3 maal een medische fiche in te vullen op naam van de kinderen die je wilt inschrijven.)

Nadat je dit allemaal hebt ingevuld, ga je verder naar de betaling. Betalen kan via bancontact, creditkaart en online overschrijving.

Alvast bedankt voor de moeite!

We kijken er naaruit om jouw kind(eren) te mogen ontvangen op het speelplein!

Omwille van de coronapandemie zijn we genoodzaakt om onze plaatsen in te perken tot maximum 44 kinderen per dag en per week. Daarom vragen we aan iedereen om niet in te schrijven voor alle speelpleinweken. Hierdoor kunnen we een maximum aan kinderen toch de kans geven om minstens 1 speelpleinweek te komen spelen!

Tevens gelden volgende maatregelen die door iedereen gerespecteerd moeten worden. Er wordt onder geen enkele voorwaarde afgeweken van deze maatregelen!

1. Organisatie (Hoe en met wie spelen we tijdens de zomer van 2020?)

 • We werken met een contactbubbel van 50 personen per week. Deze contactbubbel bestaat per week uit dezelfde 44 kinderen en 6 animatoren. De kinderen zullen in dezelfde week spelen met dezelfde vrienden en dezelfde animatoren.
 • We moeten snoeien in de leeftijd van de kinderen. Enkel kinderen van 4-12 jaar (geboortejaar 2008-2016) mogen deelnemen aan onze speelpleinwerking.
 • Ouders van kinderen die tot de risicogroep horen, moeten in samenspraak met de huisarts zelf beslissen of hun kinderen naar het speelplein mogen komen of niet. Je kan de lijst met risicogroepen op onze website vinden bij "Corona Update".
 • Kinderen die ziek zijn of waren in de voorbije 5 dagen, kunnen niet deelnemen aan onze speelpleinwerking.
 • We spelen een hele dag. Van ’s morgens tot ’s avonds, minstens van 9u30 tot en met 16u30. Er is geen mogelijkheid om uw kind een halve dag te laten komen (vergeet dus niet een lunchpakket mee te nemen!). De openingsuren zijn als volgt;

Vooropvang: 07u30-09u00

Ochtendpoort: 09u00-09u30

Avondpoort: 16u30-17u00

Naopvang: 17u00-18u00

 • Onze Zotte Activiteiten zullen dit jaar ingeperkt worden waarbij we zo veel mogelijk vermijden om het speelplein te verlaten.
 • Onze jaarlijkse zomeruitstap zal dit jaar helaas niet doorgaan.

2. Hoe schrijf je je in? Let op! Alleen kinderen die op voorhand ingeschreven zijn spelen mee.

 • Men moet elk kind vooraf inschrijven. Dit gebeurt via de website. Indien men niet beschikt over een internetverbinding, kan men ons altijd contacteren waarna we samen een oplossing bedenken. Men kan geen kinderen inschrijven via mail of telefoon! We kunnen u helpen, maar inschrijven per computer moet u zelf doen.
 • Wij sluiten de inschrijvingen van een speelpleinweek af op zaterdag 12 uur voor het begin van de week waarin uw kind komt spelen. Bijvoorbeeld: komt uw kind spelen in de week van 13 juli; dan sluiten wij de inschrijvingen af op 11 juli om 12 uur ‘s middags.
 • Wens je een speelpleinweek te annuleren, dien je een mail te sturen met daarin de naam van de kind(eren) en de desbetreffende week en dit vóór sluiting van de inschrijvingen (namelijk zaterdag, 12u00 voordat de speelpleinweek begint). Hierna zullen we je het bedrag terugbetalen, verminderd met de ons aangerekende elektronische transactiekosten.
 • Na het inschrijven van uw kind(eren), ontvang je per kind een ticket. Hierop staat een QR-code. Dit moet je elke dag tonen aan de inkom van het speelplein. Men kan kiezen om deze ticket(s) af te drukken of op de smartphone te tonen. Mensen die gebruik maken van onze busdienst, zullen de bevestiging moeten afdrukken en meegeven met hun kinderen zodat zij dit kunnen tonen aan de inkom. Kinderen moeten ook steeds het ticket tonen aan de animator(en) op de bus indien zij dit vragen ter controle.
 • We rijden ook dit jaar gratis met de bus. Bij de inschrijvingen moet aangeduid worden of jouw kind de bus neemt naar De Speelplaneet.

3. Betalen

 • Bij de inschrijving betaal je voor een volledige week (€25). Kinderen zijn niet verplicht om heel de week te komen maar het wordt ten stelligste aangeraden om geen spreiding van verschillend jeugdaanbod (kinderopvang, sportkampen, voetbaltraining,…) te plannen in dezelfde week. Ook al komt jouw kind maar enkele dagen, de prijs is niet onderhandelbaar. Je betaalt digitaal (creditkaart, bancontact of via overschrijving).
 • Voor- en naopvang dient men op het speelplein aan de inkom cash te betalen. Zorg er alstublieft voor dat je gepast kunt betalen om het uitwisselen van geld tot een minimum te beperken. Hierbij zullen hygiënische maatregelen genomen worden voor onze (hoofd)animator aan de kassa. Het tarief is ongewijzigd en bedraagt €0,50 per begonnen half uur.
 • Ouders krijgen deze zomer automatisch een fiscaal attest toegestuurd via mail.

4. Gedragscode ouders

Ook voor ouders moeten we streng zijn en een aantal regels opstellen die gevolgd moeten worden.

 • Ouders dienen voor de ingang te wachten met respect voor Social Distancing (men kan de signalisatie, die door ons zal worden aangebracht, volgen).
 • Ouders dienen een eigen mondmasker aan te hebben bij de inkom. Er is telkens maximum 1 ouder in de inkom toegelaten.
 • Onder geen enkele voorwaarde mag een ouder voorbij de inkom komen. Het speelplein is enkel toegankelijk voor animatoren en kinderen.

5. Nieuw voor de kinderen

 • Kinderen wassen hun handen (met water en zeep voor minstens 40 seconden, tenzij anders vermeld) op afgesproken tijdstippen;

o bij aankomst en vertrek op het speelplein. Er zal aan de inkom alcoholgel voorzien worden.

o voor en na elk WC-bezoek

o voor en na het middageten

o voor en na het vieruurtje

 • Kinderen mogen de keuken in de Toverboon niet betreden zonder toestemming van een hoofdanimator. Indien ze de toestemming hebben gekregen, dienen ze vooraf hun handen te wassen of desinfecteren.
 • Zoals elk jaar zal er gedurende de hele dag drinkwater voorzien worden. Alle kinderen dienen wel zelf een eigen, herkenbare (lege) drinkbus mét naam mee te nemen voor dit water.

Tot deze zomer!

De Speelplaneet vzw

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Speelpleinweek 2
  €25
  €25
  0
  €0
Totaal€0

Deel deze week via socials!